10-9-2014, Κάλεσμα συμμετοχής στο περίπτερο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Ημέρες Τουρισμού" της Π.Ε. Ηρακλείου

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»

 ΤΗΣ Π.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

 

Με δικό του περίπτερο πρόκειται να συμμετάσχει και φέτος ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στις εορταστικές εκδηλώσεις «Ημέρες Τουρισμού» που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας στηρίζει τις διοργανώσεις που πραγματοποιούνται για την ανάδειξη της Κρήτης και την προώθηση των παραδοσιακών τοπικών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό, το περίπτερο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας θα βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας από τις 25 έως και τις 28 Σεπτεμβρίου με σκοπό την προβολή της περιοχής.

Με αυτό το γνώμονα η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας καλεί τις πάσης φύσεως επιχειρήσεις, συνεταιρισμούς, συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δήμο να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, εκθέτοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στο περίπτερο του Δήμου. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως και την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 στο τηλέφωνο 28913 40304, από όπου μπορούν να αντλήσουν και περισσότερες πληροφορίες.