04-08-2022, Πέντε υποτροφίες στις ειδικότητες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας από το Ι.Ι.ΕΚ. TASTE ACADEMY

Πέντε (5) υποτροφίες που καλύπτουν το 100% των διδάκτρων φοίτησης στις ειδικότητες Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής, προσφέρει στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας το Ι.Ι.ΕΚ. TASTE ACADEMY.

Αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερες δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, το Ι.Ι.Ε.Κ. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΓΕΥΣΗΣ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΤΕΡΕΚΑΣ (TASTE ACADEMY), προσφέρει αυτή τη δυνατότητα σε οικογένειες που πραγματικά έχουν ανάγκη μια ευκαιρία παρακολούθησης ποιοτικών σπουδών με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση για κάποιο από τα μέλη τους. Η μοναδική προϋπόθεση που θέτει η Σχολή αφορά μόνο στην πραγματική διάθεση των ενδιαφερομένων να ασχοληθούν με το αντικείμενο.

Για τη συμμετοχή απαιτείται ο δικαιούχος να έχει τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου. Οι σπουδές είναι διετούς διάρκειας και οδηγούν σε κρατικό πτυχίο ενώ οι προσφερόμενες υποτροφίες αφορούν :

 

  • Τέσσερις (4) στην ειδικότητα της Μαγειρικής

 

  • Μία (1) στην ειδικότητά της Ζαχαροπλαστικής 

 

Για πληροφορίες και αιτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα Υποτροφιών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο της σχολής (2810280280) και στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Μινώα Πεδιάδας (2891041193).

Oι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν δια ζώσης στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας στο Θραψανό (από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08.00-14.00) ή ηλεκτρονικά στο kentrokoinotitas.minoapediadas@gmail.com. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 17η Αυγούστου 2022.

 

Αρχεία