18-11-2021, Παραδόθηκε ο φάκελος της δωρεάς της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη

Παραδόθηκε ο φάκελος της δωρεάς του Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη για τις σχολικές μονάδες του δήμου Μινώα Πεδιάδας και πιο συγκεκριμένα στο Αρκαλοχώρι και στο Καστέλλι .

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε δωρεά οικίσκων για τις σχολικές μονάδες του δήμου Μινώα Πεδιάδας.Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη εκπροσώπησε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Σταδίου Καραϊσκάκη, Βασίλης Βασιλειάδης, ο οποίος παρέδωσε στον Δήμαρχο του Δήμου Μινώα Πεδιάδας Κρήτης, Μανώλη Φραγκάκη, τον φάκελο με τη σύμβαση και τα σχέδια κατασκευής σχολικών αιθουσών. Οι κατασκευές γίνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχει καθορίσει η Κρατική Εταιρεία «Κτιριακές Υποδομές ΑΕ» και αναμένεται να παραδοθούν σε περίπου 20 μέρες.

Η δωρεά έγινε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου, για τον απολογισμό των έως τώρα ενεργειών της Κυβέρνησης προς ανακούφιση των σεισμόπληκτων και τον προγραμματισμό των επόμενων κυβερνητικών πρωτοβουλιών.