21-01-2022, Έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Αρκαλοχώρι

Την πίτα τους έκοψαν σήμερα οι υπάλληλοι του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στο Αρκαλοχώρι, παρουσία του Δήμαρχου Μανώλη Φραγκάκη, του ΓΓ του Δήμου Γαβριήλ Κουρή, των Αντιδημάρχων Κώστα Αραβιάκη, Μιχάλη Σαμωνάκη, Μανώλη Ζουμπουλάκη Γιάννη Δρακάκη, Στέλιου Καλομοίρη, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Όλγας Δραμουντάνη, της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Αρκαλοχωρίου Χρυσούλας Κεγκέρογλου, της Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Καστελλίου Μαρίας Σκουλούδη και του Προέδρου του ΔΟΠΑΠ, Αδάμ Δαμιανάκη.

Μέσα σε ζεστό και χαλαρό κλίμα και την ανάλογη διάθεση, οι υπάλληλοι του Δήμου στο Αρκαλοχώρι βρέθηκαν σε ταβέρνα της περιοχής, περνώντας ευχάριστες στιγμές.

Δύο ήταν οι τυχερές στις οποίες «έπεσαν» τα δύο κρυμμένα φλουριά της βασιλόπιτας (λόγω του αντίστοιχου αριθμού των δώρων). Πρόκειται για τη Γραμματέα του Δήμου, Πόπη Μπιτζαράκη και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Όλγα Δραμουντάνη!

Στη τυχερή υπάλληλο που έφτιαξε τη νόστιμη βασιλόπιτα, αναλογούν τα προβλεπόμενα ρεπό ενώ παράλληλα έλαβε ένα συμβολικό δώρο (ένα όμορφο γούρι από κατάστημα της περιοχής) καθώς και ένα βιβλίο, δώρο του ΓΓ του Δήμου, Γαβριήλ Κουρή. Άλλο ένα συμβολικό δώρο (ένα διακοσμητικό ρόδι), από τα στελέχη και το προσωπικό του Δήμου, έλαβε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Όλγα Δραμουντάνη.    . 

Ο Δήμαρχος τους ευχαρίστησε και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, καλή συνεργασία και την ελπίδα να ακολουθήσουν καλύτερες ημέρες, παρά τις σημαντικές προκλήσεις του 2022.

Ο Δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά. 
«Εύχομαι το 2022 να είναι έτος δημιουργικό και αισιόδοξο. Θέλω να σας ευχαριστήσω που καθημερινά δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό για την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση  των συμπολιτών μας, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την παροχή σωστών υπηρεσιών, ιδιαίτερα μετά τον καταστροφικό σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου. Η δική μας δουλειά είναι συνυφασμένη με τη καθημερινή εξυπηρέτηση και τη κοινωνική προστασία των συμπολιτών μας.

Παρά τη μεγάλη ευθύνη, η προσφορά όλων των υπαλλήλων, προς αυτή τη κατεύθυνση, είναι τεράστια και κανείς δε μπορεί να την υποτιμήσει. Προσβλέπω και φέτος σε μία συνεργασία αγαστή και ειλικρινή ώστε να μπορέσουμε να απολαύσουμε τα ανάλογα, θετικά αποτελέσματα στο τέλος του έτους».