22-11-2021, Έγιναν παιδιά για λίγο, βάζοντας γκολ στην... αλληλεγγύη

Ήταν μια διήμερη εκδήλωση με επίκεντρο τα παιδιά και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας - και ιδιαίτερα τη σχολική Κοινότητα - του Δήμου Μινώα Πεδιάδας που τα είχε όλα.

Οι κερκίδες γέμισαν από κόσμο, το γήπεδο Αρκαλοχωρίου πλημμύρισε από λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές από Ακαδημίες, όχι μόνο από το Ηράκλειο, αλλά από τη Μεσαρά, τη Σητεία και την Ιεράπετρα και ο στόχος επιτεύχθηκε: Όλοι έγιναν «ένα», στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Ξεχωριστή στιγμή στην ανάπαυλα των... ντέρμπι που διεξήχθησαν ανάμεσα στους εκκολαπτόμενους μπαλαδόρους, ήταν και αυτή κατά την οποία ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης, μαζί με αντιδημάρχους και άλλα στελέχη του Δ.Σ. έγιναν για λίγο παιδιά, παίζοντας και εκείνοι ποδόσφαιρο, με το Δήμαρχο να θέλει να στείλει μέσα και από αυτή του την κίνηση, ένα μήνυμα αισιοδοξίας, πως όλοι μαζί μπορούμε και πως δεν πρέπει να χάνουμε το κουράγιο μας...

Είχαμε ντρίπλες, πάσες και σουτ, με το σπουδαιότερο γκολ να μπαίνει όμως από όλους τους συμμετέχοντες - διοργανωτές, υποστηρικτές και πολίτες - που συνετέλεσαν ώστε το camp και το τουρνουά ποδοσφαίρου να είναι απόλυτα επιτυχημένο!