16-1-2014, Νέα σκληρή παρέμβαση του Δημάρχου προς το Διοικητή του ΙΚΑ για τη λειτουργία του ΙΚΑ Αρκαλοχωρίου

 

ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΤΟΥ ΙΚΑ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ

 

 

Σκληρή συνεχίζει να είναι η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής Μινώα Πεδιάδας ενάντια σε κάθε πιθανό σχεδιασμό υποβάθμισης της λειτουργίας των υπηρεσιών της υπαίθρου.

Σε αυτήν την κατεύθυνση ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, με νέα επιστολή του προς τη Διοίκηση του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ διαμηνύει ότι η παραμονή του ΙΚΑ Αρκαλοχωρίου αποτελεί κόκκινη γραμμή και κάθε αντίθετη ενέργεια θα βρει απέναντί της τη σύσσωμη αντίδραση της κοινωνίας του Δήμου.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή του προς το Διοικητή του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο κ. Καλογεράκης αναφέρει:

 

 

«Κύριε Διοικητή,

          Η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας με επανειλημμένες παρεμβάσεις και επιστολές της προς εσάς, έχει τονίσει ότι είναι αντίθετη σε κάθε ενέργεια υποβάθμισης ή απαξίωσης του παραρτήματος ΙΚΑ Αρκαλοχωρίου.

          Να σταματήσει τώρα κάθε ενέργεια και σκέψη που υποστελεχώνει υπηρεσίες από την ύπαιθρο και τους κατοίκους της, προκαλώντας τους οικονομική επιβάρυνση και ταλαιπωρία προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

          Να σταματήσει τώρα κάθε ενέργεια και σκέψη που φορτώνει το βάρος στους πολίτες και δημιουργεί περιοχές και πολίτες δύο ταχυτήτων.

          Η παραμονή του ΙΚΑ Αρκαλοχωρίου είναι για εμάς κόκκινη γραμμή, όπως έχει άλλωστε επισημανθεί και μέσα από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου την οποία γνωρίζετε.

       Κάθε αντίθετη ενέργεια θα βρει απέναντί σας το σύνολο της τοπικής κοινωνίας του Δήμου μας».