25-08-2022, 40 φιάλες αίματος μετά την 8η εθελοντική αιμοδοσία στο Καστέλλι!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 8η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24 Αυγούστου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Καστελλίου, στην Πλατεία Ελευθερίας. Με στόχο την παροχή βοήθειας, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη, αρκετοί πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστελλίου που διοργάνωσε τη δράση, συγκεντρώνοντας 40 φιάλες αίματος, αποδεικνύοντας παράλληλα έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο.

«Με επίκεντρο την επάρκεια αίματος που μπορεί να χαρίσει ζωή σε όσους έχουν ανάγκη, η προσφορά αίματος, αποτελεί το ύψιστο δώρο αγάπης για το συνάνθρωπό. Η ζήτηση σε αίμα εξάλλου, ξεπερνάει τον αριθμό των αιμοδοτών, γεγονός που καθιστά αναγκαία την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταπόκριση των εθελοντών, μέσω αυτής της- υψηλού συμβολισμού- κίνησης αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Mπράβο σε όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία”, δήλωσε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης ο οποίος βρέθηκε εκεί, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Δρακάκη και τη Πρόεδρο της Κοινότητας Καστελλίου, Μαρία Σκουλούδη.

"Για μια φορά ακόμη δείξαμε πόσο δυνατοί είμαστε. 40 φιάλες στη διάθεση του κόσμου που τις έχει ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία, ανεξάρτητα από το αν κατάφεραν να δώσουν αίμα ή όχι. Ραντεβού την επόμενη φορά", ανέφερε με τη σειρά του, σε σχετική ανάρτηση, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστελλίου.

Η 8η εθελοντική αιμοδοσία διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστελλίου με τη στήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και του συλλόγου Φίλων Κέντρου Υγείας Καστελλίου .

Αρχεία