11-9-2012, Σε αγιασμούς σχολείων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Μινώα Πεδιάδας παρευρέθηκε ο Δήμαρχος, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης

 

ΣΕ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 

       Στους καθιερωμένους αγιασμούς σχολείων τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας βρέθηκε σήμερα πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς ο Δήμαρχος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, παρευρέθηκε στους αγιασμούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρκαλοχωρίου, του Δημοτικού και Γυμνασίου Θραψανού, του Γενικού Λυκείου και του Γυμνασίου Καστελλίου.

     Ο κ. Καλογεράκης ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς υγεία και καλή σχολική χρονιά, ενώ παράλληλα ζήτησε από όλους συνεργασία, τονίζοντας ότι είναι αναγκαία σε καθημερινή βάση για να αντιμετωπιστεί ένα δύσκολο οικονομικά σχολικό έτος. Όπως ανέφερε: «Με την οικονομική κατάσταση που περνά η χώρα, η οποία αντανακλά στην αυτοδιοίκηση και κατά συνέπεια στη λειτουργία των σχολικών μονάδων, τα αυτονόητα και τα δεδομένα των προηγούμενων χρόνων ανατρέπονται και μόνο με κοινή προσπάθεια και συνεργασία μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και να κρατήσουμε ανοιχτά τα σχολεία με τα λιγότερα δυνατά λειτουργικά προβλήματα».