21-8-2012, Στο Αρκαλοχώρι παράσταση του Μάγου Σανκάρα στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας "Ταξίδια Πολιτισμού - Καλοκαίρι 2012".

 

ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ O “ΜΑΓΟΣ ΣΑΝΚΑΡΑ”

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

«ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012»

 

Τετάρτη 22 Αυγούστου, 9:00μ.μ., Ανοιχτό Θέατρο Αρκαλοχωρίου

 

 

Με ακόμα μια παράσταση συνεχίζεται το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που έχει διαμορφώσει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας με το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Δ.Ο.Π.Α.Π.) και για το φετινό καλοκαίρι με τίτλο «Ταξίδια Πολιτισμού – Καλοκαίρι 2012».

Στα πλαίσια, αυτά την Τετάρτη 22 Αυγούστου στις 9:00μ.μ. στο Ανοιχτό Θέατρο Αρκαλοχωρίου, μια μαγική βραδιά περιμένει όσους επιλέξουν την παράσταση «Όνειρα και Ψευδαισθήσεις» που θα δώσει ο «Μάγος Σανκάρα» και θα αναρωτηθούν αν αυτό που ξετυλίγεται μπροστά τους είναι πραγματικότητα ή ψευδαίσθηση.

Ο Μάγος Σανκάρα θα δώσει ένα δίωρο ρεσιτάλ, όπου συνδυάζεται ο χορός, η μουσική και η κίνηση με τη μαγεία, το μυστήριο και τη δράση, διανθισμένα με θεατρικότητα και κωμικά στοιχεία. Έτσι τα όνειρα και οι ψευδαισθήσεις ζωντανεύουν επί σκηνής, χαρίζοντας στους θεατές συγκίνηση και έντονα συναισθήματα, αφού η εντυπωσιακή δεξιοτεχνία και ο απόλυτος συγχρονισμός κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον τους από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.

Είσοδος: Ενήλικες 10€, Παιδιά: 5€.

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ.