28/7/2011,Πλημμύρισε από κόσμο η τελετή των εγκαινίων της 10ης Παγκρήτιας Αγροτικής – Εμπορικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου που διοργανώνει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας

Με επιτυχία άνοιξε χθες της πύλες της η 10η Παγκρήτια Αγροτική – Εμπορική Έκθεση Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την τελετή των εγκαινίων, τα οποία πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Κανελλόπουλος με το Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας κ. Ζαχαρία Καλογεράκη.

 

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν οι Βουλευτές κ. Μαρία Σκραφνάκη και κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης κ. Γιώργος Πιτσούλης, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Θανάσης Καρούντζος, Δήμαρχοι του νησιού, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Φραγκάκης, πρόεδροι ενώσεων αγροτικών συνεταιρισμών του νησιού, εκπρόσωποι φορέων, ομοσπονδιών, συλλόγων, σωματείων, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ.κ. Ανδρέας.