27-9-2012, Πράσινο φως στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας για την έναρξη κατασκευής Δικτύου Αποχετεύσης & Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων στο Αρκαλοχώρι, προϋπολογισμού 10.164.347 €

 

ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ

ΣΤΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙ,  ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 10.164.347 €

 

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΚΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

 

      Ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες διαδικασίες για τη συμβασιοποίηση ενός μεγάλου έργου υποδομής, αναγκαίου για την περιοχή Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.

     Πρόκειται για το έργο «Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης και Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Οικισμού Αρκαλοχωρίου», προϋπολογισμού 10.164.347,85 € , για το οποίο η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας έλαβε στις 17 Σεπτεμβρίου το πράσινο φως από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, προκειμένου να προχωρήσει στην υπογραφή σύμβασης για να ξεκινήσει την υλοποίησή του. Στα πλαίσια αυτά, η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας, αφού παρέλθει το απαραίτητο χρονικό διάστημα που ορίζει ο Νόμος, πρόκειται να υπογράψει με τον ανάδοχο τη σύμβαση κατασκευής του έργου.

   Το έργο «Κατασκευή Δικτύου Αποχέτευσης και Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Οικισμού Αρκαλοχωρίου» έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2007-2013» του Υ.Π.Ε.Κ.Α.