4-4-2014, Συνεχίζεται με επιτυχία το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. Κάλεσμα συμμετοχής στα νέα τμήματα

 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ

Κάλεσμα συμμετοχής στα νέα τμήματα

 

Συνεχίζεται με επιτυχία το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης που υλοποιεί ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας. Οι θεματικές ενότητες, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφέροντος, υλοποιούνται και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες: το Καστέλλι, το Αρκαλοχώρι και το Θραψανό. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί έξι (6) τμήματα, ενώ αυτήν την περίοδο είναι ενεργά άλλα οχτώ (8). Μάλιστα, αύριο ξεκινά και ο κύκλος εργασιών του τμήματος «Θεατρικό Εργαστήρι».

Με το ενδιαφέρον των εκπαιδευόμενων να παραμένει έντονο, η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας προχωρά στη δημιουργία οχτώ (8) νέων τμημάτων δια βίου μάθησης με νέες θεματικές ενότητες, προκειμένου να καλυφθεί η ζήτηση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το Δήμο στα τηλέφωνα 28913 40335 (Αρκαλοχώρι) 28913 40115 (Καστέλλι) και 28913 40405 (Θραψανό).

        Τα νέα τμήματα Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας έχουν ως εξής:

 

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 

ΩΡΕΣ 

Αγροτική Επιχειρηματικότητα – Marketing Αγροτικών Προϊόντων

25

Βιολογικά Προϊόντα: Παραγωγή – Πιστοποίηση – Διάθεση

25

Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα – e-επιχειρείν

25

Επαγγελματική ενεργοποίηση ανέργων γυναικών

25

Αγωγή Υγείας – Πρώτες Βοήθειες

 

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ 

 

Υπολογιστικά Φύλλα – Παρουσιάσεις (ΙΙ)

50

ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 

 

Αγγλικά για τον τουρισμό

25

Αγγλικά για το χώρο εργασίας

25

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο του προγράμματος Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας έχει ήδη ολοκληρωθεί ο κύκλος 4 τμημάτων εκμάθησης χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και 2 τμημάτων αγγλικών και γερμανικών για τον τουρισμό. Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκονται σήμερα 4 τμήματα εκμάθησης προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, 1 τμήμα εκμάθησης αγγλικών για τον τουρισμό και 2 τμήματα Αγωγής Υγείας και Πρώτων Βοηθειών και 1 τμήμα για το Θεατρικό Εργαστήρι.