9/02/2011, ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Με το στελεχιακό δυναμικό της Αγροφυλακής στην περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας συναντήθηκε ο Δήμαρχος, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης. Σκοπός της πρόσκλησης του Δημάρχου προς τους αγρονόμους ήταν ο καθορισμός της συνεργασίας του Δήμου με την Αγροφυλακή, προκειμένου να ενισχυθεί η προστασία της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Κτηνοτροφίας και Τουριστικής Προβολής κ. Γιώργος Ταμιωλάκης.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρονόμοι στο έργο τους λόγω της έλλειψης των κατάλληλων υποδομών. Επιπλέον, τονίστηκε η στήριξη της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών της στο έργο της Αγροφυλακής και συζητήθηκαν οι άξονες συνεργασίας στους οποίους ο Δήμος και η Αγροφυλακή θα βασιστούν για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την προστασία και αστυνόμευση της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.

Τέλος, επισημάνθηκε η βούληση της Δημοτικής Αρχής για την ένταξη του στελεχιακού δυναμικού της Αγροφυλακής στους νέους Δήμους, γεγονός για το οποίο έχει ήδη παρέμβει με επιστολή του προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας.

Αρχεία