26-07-2022, Εθελοντική αιμοδοσία στο Αρκαλοχώρι παρουσία του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη

 

      Στην εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιουνίου στο Αρκαλοχώρι, βρέθηκε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Κώστα Αραβιάκη.

      Ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν ώστε να υλοποιηθεί επιτυχώς η σημαντική αυτή δράση και ιδιαίτερα τους πολίτες που συμμετείχαν σε αυτή, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: 

      «Η προσφορά αίματος είναι μία πράξη αλληλεγγύης. Αποτελεί το ύψιστο δώρο αγάπης για το συνάνθρωπό μας και χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά από το χρόνο μας για να χαρίσει ζωή σε όσους έχουν ανάγκη. Ως Δήμος συμβάλουμε τόσο στη διάδοση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας όσο και στην ενθάρρυνση όλων των πολιτών να γίνουν ένας ελπιδοφόρος κρίκος της, κατανοώντας την ανάγκη και τα οφέλη της αιμοδοσίας. Οφείλουμε όλοι οι φορείς, ο καθένας από το μετερίζι του να προάγουμε την ανάγκη ανάλογων δράσεων με επίκεντρο την επάρκεια αίματος. Καλώ τους συνδημότες μας να γίνουν τακτικοί αιμοδότες, «μεταγγίζοντας» τις αξίες του ανθρωπισμού και της προσφοράς, της αλληλοβοήθειας και της ανιδιοτέλειας».

     Τη δράση διοργάνωσαν οι Φίλοι του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με το Δήμο Μινώα Πεδιάδας, το Κέντρο Αίματος Γ.Ν. Βενιζέλειου – Πανάνειου και τους τοπικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής.

Αρχεία