28-06-2022, Δράσεις καθαριότητας, φροντίδας και καλλωπισμού στις γειτονιές του Αρκαλοχωρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, οι δράσεις καθαριότητας, φροντίδας και καλλωπισμού στις γειτονιές του Αρκαλοχωρίου, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινής εικόνας της πόλης.

Μια δράση που διοργάνωσαν ο  Δήμος Μινώα Πεδιάδας, η Κοινότητα Αρκαλοχωρίου, ο ΔΟΠΑΠ, ο Εμπορικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαλοχωρίου και ο Αθλητικός Σύλλογος Υγείας Αθλη.Σ.Υ.

Μικροί και μεγάλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών, «αγκαλιάζοντας» με θέρμη αυτήν τη σημαντική πρωτοβουλία, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι οι καθαρές και όμορφες πόλεις, είναι υπόθεση όλων μας.

Τα αποτελέσματα αυτής της ομαδικής προσπάθειας είναι πλέον αντιληπτά σε πολλά σημεία του Αρκαλοχωρίου, καθώς οι  πολίτες, τα μέλη των Συλλόγων και των Φορέων που συμμετείχαν στη δράση αυτή, μάζεψαν σκουπίδια, καθάρισαν ξερόχορτα, έβαψαν, καθάρισαν, έπλυναν και απολύμαναν διάφορα σημεία με τη χρήση πλυστικών μηχανημάτων, κ.α.

Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης χαιρέτισε τη συνεργατική αυτή δράση, η οποία όπως δήλωσε, περνάει εμπράκτως το μήνυμα ότι η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας.

 

Αρχεία