17-04-2019, ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 13η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ « ΚΡΗΤΗ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».

                             

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΑΣ ΣΤΗΝ 13η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ « ΚΡΗΤΗ – Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ & ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ».

 

    Με στόχο την προβολή και προώθηση των τοπικών προϊόντων και παραγωγών, αλλά και την προβολή εναλλακτικών μορφών τουρισμού ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας  συμμετείχε και φέτος με δικό του περίπτερο, στην 13η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων & Υπηρεσιών «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση & Τοπικές γεύσεις Ελλάδας» , που διοργανώνεται στον Πειραιά,  στο Πασαλιμάνι  από 13 - 21 Απριλίου.

   Οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να γευτούν τα παραδοσιακά προϊόντα της κρητικής  τυροκομίας, το παραδοσιακό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, τις ευεργετικές δυνατότητες των βοτάνων της κρητικής γης, καθώς και τα εξαιρετικής τεχνοτροπίας παραδοσιακά χειροποίητα κεραμικά των αγγειοπλαστών Θραψανού. Ταυτόχρονα με το έντυπο διαφημιστικό υλικό, προσκαλούνταν  να γνωρίσουν την περιοχή, την παράδοση, τον πολιτισμό, την ιστορία, τη φύση, την κρητική διατροφή, αλλά και τις ποικίλες δυνατότητες για διακοπές και εναλλακτικές δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή. 

    Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας ευχαριστεί όλους τους παραγωγούς που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας και προσέφεραν τα προϊόντα τους στο περίπτερο της έκθεσης.