29-08-2022, Ολοκληρώθηκε η νέα παιδική χαρά στους Ασκούς του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

     Μια ακόμη νέα και σύγχρονη παιδική χαρά, στους Ασκούς  του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση από τη Δημοτική Αρχή.

     Η εν λόγω παιδική χαρά που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων της Κοινότητας των Ασκών, κατασκευάστηκε σε οικόπεδο του Δήμου έκτασης 150 τ.μ περίπου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.

     Τα όργανα που τοποθετήθηκαν περιλαμβάνουν λειτουργίες αιώρησης, ολίσθησης, ισορροπίας και γυμναστικές ασκήσεις, που θα βοηθήσουν τους χρήστες να αθληθούν να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν. Ο συνολικός προϋπολογισμός παρέμβασης ανέρχεται στις 24.700€ και η χρηματοδότηση είναι από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Κρήτης.

     «Οι δημότες μας αξίζουν ασφαλείς, σύγχρονες και πιστοποιημένες παιδικές χαρές που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους. Παράλληλα, η διαμόρφωση νέων σύγχρονων, ποιοτικών, ασφαλών και πλήρως προσβάσιμων, υπαίθριων χώρων αναψυχής και ψυχαγωγίας, μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος», δήλωσε ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν δημοπρατηθεί άλλες 3 παιδικές χαρές σε Καρδουλιανό, Αυλή και Σκινιά.

Αρχεία