27-07-2022, O Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης για την απώλεια του Δημήτρη Αποστολάκη- Στο χωριό Λύττος του Δήμου Μινώα Πεδιάδας η ταφή του

 

     Στη γενέτειρά του, στο κοιμητήριο του χωριού Λύττος του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, παρουσία του Δημάρχου Μανώλη Φραγκάκη, με απόδοση τιμών επίτιμου αρχηγού του Γενικού Επιτελείου της Αεροπορίας και τριπλή ομοβροντία την ώρα της ταφής, αποχαιρέτησαν, τον πρώην υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Αποστολάκη.

    Συγγενείς και φίλοι, πολιτικά πρόσωπα και τοπικές Αρχές, παρουσία αγήματος των Ενόπλων δυνάμεων, έχοντας σκεπασμένο το φέρετρο με τη «γαλανόλευκη», την οποία υπηρέτησε με ζήλο και υψηλό φρόνημα, είπαν το «τελευταίο αντίο» στον Δημήτρη Αποστολάκη.

     Ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης ανέφερε για την απώλεια του:

    «Με θλίψη είπαμε σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον πτέραρχο εν αποστρατεία της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και πρώην Υφυπουργό και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Αποστολάκη.

     Με καταγωγή από το χωριό Λύττος του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, μας έκανε περήφανους για τη σπουδαία διαδρομή της ζωής του. Ο Δημήτρης Αποστολάκης διακρίθηκε για το ήθος του, την προσφορά του στις Ένοπλες δυνάμεις αλλά και την αντιδικτατορική του δράση.  Εκτός από το αξιοσημείωτο έργο του στο δημόσιο βίο της χώρας μας, υπήρξε ένας ξεχωριστός, έντιμος και ακέραιος  χαρακτήρας.  Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια  στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

Αρχεία