30-9-2015,Διήμερο εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, από το Κ.Α.Π.Η. της Δ.Ε. Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Διήμερο εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας, από το Κ.Α.Π.Η. της Δ.Ε. Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας. 

 

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας διοργανώνει Διήμερο εκδηλώσεων, για τον εορτασμό της  Παγκόσμιας ημέρας Τρίτης Ηλικίας, την Πέμπτη και την Παρασκευή  1 και 2  Οκτωβρίου,  στο Κ.Α.Π.Η. της Δ.Ε Αρκαλοχωρίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:

 Πέμπτη  01 Οκτωβρίου 2015

Κ.Α.Π.Η. Δ.Ε Αρκαλοχωρίου

09:15 π.μ. –  Αγιασμός.

09:30 π.μ. – Χαιρετισμοί

10:00 π.μ. – Ομιλία με θέμα  «Ο Πνευμονολόγος στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας» από τον Ειδικό Πνευμονολόγο – Φυματιολόγο , κ. Τζωρτζάκη Ιωάννη . 

10:30 π.μ. – Ομιλία με θέμα  « Η συμβολή των ατόμων της τρίτης ηλικίας στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη» από την Κοινωνική Λειτουργό , κα. Καραζιώτου Ιφιγένεια .

 

Παρασκευή   02 Οκτωβρίου 2015

Κ.Α.Π.Η. Δ.Ε Αρκαλοχωρίου

07:00 μ.μ – Μουσικοχορευτική εκδήλωση στο εντευκτήριο του Κ.Α.Π.Η. Δ.Ε Αρκαλοχωρίου.   Γιορτάζουμε όλοι μαζί με μεζέ, κρασί και τραγούδι .

Είσοδος Ελεύθερη.